Csúnyán átverte az albérlője a fiatalembert

Lorenzo M. egyike azoknak a modern gondolkodású fiataloknak, akik szeretnék körbe utazni a világot. A férfi vallja, hogy az új kultúrák felfedezése rengeteg élettapasztalatot és pozitív gondolkodást nyújt a számára. A kiruccanások azonban nem kis anyagi ráfordítást igényelnek, így Lorenzo már a tervezés időszakában igyekszik minél hamarabb megszerezni a megfelelő összeget. A legutóbbi kalandja előtt az egyik barátja azzal az ötlettel kereste fel, hogy a férfi a távolléte alatt kiadhatná a lakását albérlőknek. Mivel Lorenzonak tetszett az elgondolás, hogy így szerezzen pénzt magának, gyorsan fel is dobott egy hirdetést a netre.

Az előérzet nem volt fontos

A fiatalember alighogy rákattintott a hirdetés feladás gombra, máris rengeteg érdeklődő jelentkezett nála. Lorenzonak egy hozzá hasonló korú hölgy volt a legszimpatikusabb, aki elfogadható válaszokat adott a férfi által feltett kérdésekre. Egyetlen dolog zavarta csupán, gyanús volt neki, hogy a hölgy külföldön él és kihátrált a szándékaira vonatkozó faggatózás elől. A férfi szerette volna tudni, miért akarja csupán három hónapnyi időre kibérelni a lakását. 

Lorenzo visszahívást ígért neki, de mivel nem talált alkalmasabb és megnyerőbb jelöltet, a hölgyet választotta. A beszélgetés után az újdonsült albérlő már át is utalta a férfinak az összeget, ami némileg megnyugtatta Lorenzót és sikerült eloszlatni a kételyeket benne. A fiatalember miután átadta az otthona kulcsait, az utazás időpontjáig az egyik barátja házába költözött. Ide jött az ingatlankezelő cégtől az értesítés, miszerint a szomszédai panaszt tettek ellene. A férfi lakása körül ugyanis az eltelt napokban megnőtt a mozgás és gyanús alakok adták át egymásnak a kilincset.

Döbbenetes volt a látvány a lakásban

Lorenzo azonnal hazasietett, a csöngetésre pedig egy termetes férfi nyitott ajtót neki, akiről fogalma sem volt, ki lehet. A lakásban jobban szétnézve viszont elképesztő látvány fogadta a meglepett tulajdonost. Az előszobában és a hálószobákban, de még a nappaliban is különféle szexuális segédeszközök voltak szétszórva. Mint kiderült, a kezdetben még szimpatikus albérlő időközben bordélyt nyitott Lorenzo otthonában.

A fiatalember a hatóságok segítségét kérte a kilakoltatáshoz, de hidegzuhanyként érte a tény, hogy a bérleti idő lejártáig nem tehet semmit. Lorenzo ugyanis a szerződésben nem kötötte ki, hogy milyen cselekvéseket szeretne megtiltani a lakásában, így a hölgy továbbra is az ingatlanban maradhatott.