Ezekre a dolgokra érdemes megtenni a barber shopban történő látogatás előtt

Manapság az internet segítségével már nem olyan nehéz egy jó barber shopot találni, hiszen a Google térkép által jelzett csillagok átfogó képet adnak az egyes üzletek által nyújtott szolgáltatások minőségéről. De az ismerősöktől kapott ajánlások is segíthetnek a keresésben. Az ideális barber shop megtalálása azonban még nem garancia arra, hogy a végeredmény olyan lesz, mint amit elképzeltük. A siker kulcsa ugyanis a megfelelő kommunikáció mindkét fél részéről.

Mielőtt tehát felkeresnénk az általunk választott szalont, fontos, hogy végezzünk némi kutatást a nekünk tetsző frizura stílusokkal kapcsolatban. Ez ugyanis segít majd abban, hogy a találkozó előtt világos elképzelésünk legyen arról, hogy mit is szeretnénk, ami pedig magát a hajvágás folyamatát is sokkal könnyebbé teszi.

Ezekre a dolgokra érdemes odafigyelni

Amikor az általunk választott borbélynak próbáljuk meg felvázolni az elképzeléseinket, akkor fontos, hogy ezeket minél világosabban és pontosabb magyarázzuk el a számára. Nem elég tehát az, hogy “nem tudom, te vagy a szakember”, vagy “nincsen konkrét elképzelésem, rád bízom a dolgot”, hanem adjunk neki konkrét instrukciókat, mivel csak akkor tudja megvalósítani az általunk vágyott frizurát.

Abban az esetben pedig, ha nehézségeink akadnak azzal, hogy megfelelően kifejezzük magunkat, akkor jó ötlet lehet akár néhány referenciafotót is magunkkal vinni a barber shop üzletbe. Ez ugyanis némi inspirációt nyújt majd a barbernek, hogy milyen stílus irányába is érdemes elindulni a hajvágás során.

Legyünk türelmesek!

Akármennyire is megbízhatóak az adott barber shopban dolgozó szakemberek, nem mindig sikerül betartani az ütemtervet, különösen a válogatósabb vendégek esetében. Ennek köszönhetően pedig ritkán, de előfordulhat, hogy várnunk kell néhány percet.

Ilyenkor fontos, hogy ne türelmetlenkedjünk, hanem foglaljunk helyet a bőrfotelek egyikében, és engedjük el magunkat! Pillantsunk rá például a meccsre a tévében, vagy kezdeményezzünk beszélgetést a szalonban tartózkodók egyikével!

Jó hangulatban fel sem tűnik majd az idő múlása, amit mi magunk is megtapasztalhattuk a Barber World Budapest szívében tett látogatásunk során. Olyannyira komfortosan és otthonosan éreztük magunkat ugyanis ebben a szalonban, hogy miután levágták a hajunkat, haza sem akartunk menni.

Barber World

Budapest, Rákóczi út 9.

+3616110878