Még többet a Tesco akcióiról

Ha többet szeretnénk spórolni, akkor igénybe vehetjük a Tesco Clubcard-ot is, hisz ez extra kedvezményeket hoz akár egy adott vásárlás esetén, de hosszú távon is a hűség programok keretében.

A Tesco Clubcard előnyei

Még több kedvező ajánlatra tehetünk szert, és emellett minden 100 forintos vásárlás 1 pontot hoz a kártyánkra, amelyeket a pont gyűjtési időszak végén vásárlási utalványokra válthatunk be. A minimális összegyűjtendő pontok száma 400.

Ehhez társulnak még a különböző értékű és célú kuponok, például időnkénti kasszakuponok. Ha olyan szolgáltatásokat is igénybe veszünk, mint a Tesco biztositást vagy egyes Tesco pénzügyi termékeket, akkor extra pontokra tehetünk szert, igy magasabb lesz a Clubcard utalvány értéke is.

Az Appstore-ból és Google Play-ből ingyenesen letölthető alkalmazásban módosíthatjuk személyes adatainkat, beazonosíthatjuk a legközelebbi üzletet, és csakis a digitális Clubcard teszi lehetővé a digitális kuponok felhasználását. Az alkalmazásban bármikor átnézhetjük a pont egyenlegünket és kényelmesen átlapozhatjuk a reklámújságokat.

Mire figyeljünk oda a Tesco akciók során?

Elsősorban, arra, hogy milyen típusú termékekre érvényes, például X márkájú csokoládék közül lehet csak a joghurtos ízesítésűek olcsóbbak. De, ami még fontosabb, figyeljünk a napokra, amelyeken érvényesek ezek az akciók, szó lehet kizárólag hétvégi árleszállításokról, vagy bizonyos alkalmakkal – nőnap, karácsonyi ünnepek vagy iskolakezdés. Ezekről a Tesco akciós újság részletesen is beszámol minden héten.

Magától értetődően, ezen akciók csak addig érvényesek, amig a készleten elegendő mennyiségű termék van, ha ez kifogy, megeshetik, hogy az üzlet, nem pótolja a készletet, igy az akció sem lesz már érvényes.

Egyes termékek megvásárlása, vagy egy adott összegű vásár esetén (extra) pontokat kaphatunk, amelyek összegyűjtése egy adott kampányban szereplő termékek akár 50%-os kedvezménnyel való megvásárlását teszi lehetővé.

Hogy ténylegesen valós legyen az akció, jól figyeljük meg az árcímkéket, legyen feltüntetve az eredeti ár, a leárazás %-a és az új, kedvezményes ár. Ha az akciós újság legújabb példányát minden héten kézbe vesszük, akkor a fentiek egyáltalán nem lesznek újdonságok a számunkra, és biztosan jól járunk.