Miért jó befektetés egy Pedrollo szivattyú és mit tud a Brio MT 2000 szivattyúvezérlő?

Habár a víz mindenhol értéknek számít a Földön, a különösen száraz területeken igazi kincsként tekintenek rá. Pontosan tudta ezt Silvano Pedrollo olasz üzletember is, amikor a 1970-es években Dubajba látogatott. A hihetetlenül gyorsan fejlődő városnak az arab sivatagban rengeteg elérhető vízmennyiségre volt szüksége. A szivattyúk ezen a vidéken az élet lehetőségét kínálták az embereknek. Pedrollo ehhez keresett Dubajban és a Közel-Keleten olyan befektetőket, akik segítik őt a tervei megvalósításában. Az arab üzletemberek érdeklődését hamar felkeltette, hogyan lehetne gazdaságosan felszínre hozni a vizet.

A piaci hiányt betömve, Pedrollo cége hamarosan Dél-Amerikában és Afrikában is gyorsan megvetette a lábát. A sikereinek egyik titka, hogy alacsony fogyasztású és megfizethető árú szivattyúkkal látta el az embereket. Pedrollo hitt abban, hogy víz képes megteremteni a biztonságot és a jólétet a Földön. A cég immár négy évtizedes múltra visszatekintve kínál minőségi Pedrollo szivattyú termékeket. A kiváló ár-érték arányt a vállalat folyamatos termékfejlesztése biztosítja. A Pedrollo szivattyú kínálatában búvárszivattyúk és merülőszivattyúk egyaránt megtalálhatók.

Mit érdemes tudni a Brio MT 2000 szivattyúvezérlőről?

A szivattyúvezérlő egy olyan hasznos berendezés, amely lényegesen kényelmesebbé teheti a szivattyú működtetését. A Brio MT 2000 szivattyúvezérlő, ahogy a neve is mutatja, a csap kinyitásakor, illetve elzárásakor indítja és zárja a szivattyút. A biztonság érdekében ez a vezérlő a beépített védelmének köszönhetően nem engedi a szárazon futást.

A rendszer szárazon futás esetén azonnal leállítja a szivattyút, majd négyszeri újraindítással próbálkozik 60 perc alatt. A funkciónak köszönhetően a készülék a vízhiány érzékelésére is alkalmas. Ha a vezérlő leállítja a szivattyút és egy óra múlva sem sikerül újraindítania, nincs elegendő víz a szivattyú működéséhez. A Brio MT 2000 szivattyúvezérlő homokszemcsés víz esetén kizárólag előszűrővel ellátva használható.

A Brio MT 2000 szivattyúvezérlő nagyon kedvező áron beszerezhető. Az egyik vezető hazai webshop, a Szivattyú Világ kínálatában (www.szivattyuvilag.hu) például jelenleg 21940 Ft-os áron megvehető.