Mit ne csináljunk az első randin?

Amikor egy új kapcsolat van a láthatáron, még a szívünk is gyorsabban ver és sokat töprengünk rajta, hogy mit vegyünk fel az első randin, és hogyan viselkedjünk, mit mondjunk és mit ne.

Ugyanis ha jó hatást akarunk tenni az illetőre, akkor fontos átgondolni a ruhatár mellett, hogy hogyan viselkedjünk annak érdekében, hogy legyen második randevú is. Ebben segít most ez a cikk és a benne lévő hasznos tippek.

Először is a partnert ne ijesszük el! Bármilyen szimpatikus is a randin, bármilyen kedves, udvarias, jó humorú – ne kezdjünk el egyből a jövőről fantáziálni.

Az első randi nem több mint egy első randi. Lehet, hogy lesz második is, sőt ez lenne a legjobb – de ha nem találkozunk többet, azt is el kell fogadni.

Legyünk kommunikatívak, de semmiképp se terheljük a másikat a sok felesleges információval. A nők hajlamosak túl sokat beszélni, a férfiak túl sokat hallgatni. Tehát figyeljünk oda a másikra és beszélgessünk, ne csak beszéljünk és traktáljuk a másikat.

Mivel ne rontsuk esélyeinket?

Semmiképp se tegyünk fel indiszkrét kérdéseket! Sem az előző kapcsolatról, sem a bankszámláról sem semmilyen privát dologról nem illik kérdezni, és ez azt vonhatja maga után, hogy az illető többet nem óhajt randevúzni, ami teljes mértékben érthető is.

A hazugság szintén tabu, előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Ne telefonálgassunk, és ha ismerősbe botlanánk, ne kezdjünk el hosszan csevegni vele. Köszönjük és folytassuk a randevút, mert ellenkező esetben azt mutatjuk ki, hogy levegőnek nézzük a másikat.

Néhány további tipp: ne viseljünk olyan ruhát, amiben nem tudunk mozogni, és nem érezzük jól magunkat. Ne igyunk túl sokat, ez nagyon visszatetsző.

Ha az első randi egy vacsora, ne együnk előtte, de ne is legyünk túl éhesek. Érdekes látvány, ahogy a randi partner rá veti magát az ételre, mint egy éhes puma.

És végül: ne zúdíts rá üzenetek tömkelegét a randi után. Úgy hat, mintha nyomulnál az illetőre, ezt senki sem szereti. A férfiak a randevú végén beszéljék meg a következőt, amennyiben szeretnének találkozni a másikkal még, és ennyi elég is. Majd a következő randin lesz folytatás.